Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση την Πέμπτη στην Κορινθία – Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά , παραβιάσεις Κ.Ο.Κ και Υγεινομικών κανονισμών, παράνομη διαμονή

φωτο αρχείου

Πολλές οι συλλήψεις που έγιναν χθες Πέμπτη στην Κορινθία μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών,  και στα πλαίσια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών  των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε χίλια τετρακόσια πενήντα (1.450) άτομα, εκ των οποίων χίλια εξήντα (1.060) ήταν ημεδαποί και τριακόσια ενενήντα (390) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εννιακόσια εβδομήντα δύο (972) οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα πέντε (155) άτομα, από τα οποία ενενήντα (90) ήταν ημεδαποί και εξήντα πέντε (65) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εκατόν τριάντα (130) άτομα.

Στο νομό μας αναλυτικά συνελήφθησαν:

Τρεις ημεδαποί, για κλοπή, ένας  ημεδαπός, για ναρκωτικά, μία ημεδαπή για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού. Επίσης δέκα ημεδαποί ,για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέλος τρεις αλλοδαποί , οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε: από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από την 10.5.2021 έως και την 21.5.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν: 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -120- εκατοστά περίπου, στην Κορινθία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ