Μετά την ηρωϊνη και την κοκαϊνη , κατέσχεσε και κάνναβη η αστυνομία μέσα σε λίγες ημέρες στο νομό μας

φωτο: ΕΛ.ΑΣ

Μετά την σύλληψη των δύο ανδρών στους Αγίους Θεοδώρους για κατοχή ηρωϊνης και κοκαϊνης που είχαν κρύψει σε εδική κρύπτη μέσα στο αυτοκίνητό τους  , συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, στον Δήμο Βέλου – Βόχας.

Οι συλλήψεις έγιναν στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης  που πραγματοποιήθηκε χθες και προχθές  μαζί με άλλες αστυνομικές επιχειρήσεις,  στην Περιφέρεια. .

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οχτακόσια σαράντα τέσσερα (844) άτομα,  συνελήφθησαν πενήντα έξι (56) άτομα.

  • Στο νομό μας εκτός από τις δύο συλλήψεις για ναρκωτικά συνελήφθησαν ένας  ημεδαπός και ένας  αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επίσης ένας αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
  • Οι ποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν για την παραπάνω υπόθεση ήταν  ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -242- γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν 2 ζυγαριές ακριβείας, 2 τρίφτες κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ