Μετά την ομιλία του Προέδρου του Ι.Σ.Κ για την Υγειονομική κρίση συνεχίζεται σήμερα το βράδυ η 2η εβδομάδα Corinth Living Streets – “Dream, Schedule and Enjoy the Experience”

Χθες το βράδυ, στις 20:30 , ξεκίνησε στην Κόρινθο η 2η εβδομάδα δράσεων του  Corinth Living Streets – “Dream, Schedule and Enjoy the Experience”, με την ομιλία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλλάντη Μέλου και την προβολή ταινίας με αντικείμενο την υγειονομική κρίση. Παράλληλα έγινε προβολή μικρών ιστοριών πανδημίας από το Harvard Study Center. Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία Φλοίσβου (τέρμα Κολοκοτρώνη)
Να σημειωθεί ότι για τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων  είχαν  ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας Υγείας από την πανδημία COVID-19.

Συντονιστής του έργου είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Energy Cities», το οποίο αποτελεί και επικεφαλής του Γραφείου του Συμφώνου των Δημάρχων. Την υλοποίηση του Living Streets έχουν αναλάβει η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, το Δίκτυο Terra Hub στην Κροατία και το Δίκτυο OesteSustentável στην Πορτογαλία.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Κυριακή στις 21:00 μ.μ με ομιλία του κ.Παναγιωτόπουλου Γεωργίου (ΕΜΠ) με θέμα:  •Προώθηση Αειφόρων Γεωργικών Μεθόδων & Διαχείριση, Γεωργικών Αποβλήτων και απο το Παν/μιο Πατρών, κα Καραπαναγιώτη Χρυσή
•Μικροπλαστικά & Θαλάσσια Ρύπανση, •Προβολή ντοκιμαντέρ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ