Μετά τις γιορτές νέα “ήπια” μέτρα στην εστίαση για να “φρενάρουμε” την “Όμικρον” – Αυστηρή προειδοποίηση Άδωνι Γεωργιάδη για την αισχροκέρδεια στις μάσκες ΚΝ95

«Έρχονται» νέα μέτρα στην εστίαση μετά τις γιορτές. Όπως είπε  ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ χθες το θα είναι «ήπια μέτρα» ώστε «να μπει φρένο» στην επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε, υπάρχουν σκέψεις και εισηγήσεις για παρεμβάσεις τόσο στο ωράριο λειτουργίας (δηλαδή τα καταστήματα και τα κέντρα διασκέδασης να κλείνουν νωρίτερα το βράδυ) με στόχο να μειωθεί η κινητικότητα τις νυχτερινές ώρες αλλά και να υπάρξει περιορισμός στον αριθμό πελατών, δηλαδή μη συνωστισμός όρθιων καταναλωτών.

Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση lockdown ή SMS και απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς «δεν θα κλείσουμε τους εμβολιασμένους».

Ο Υπουργός εμφανίστηκε οργισμένος για την αισχροκέρδεια στις μάσκες ΚΝ95 που από χτες είναι υποχρεωτικές σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε, ότι ο επιχειρηματίας που προχώρησε στις παράλογες αυξήσεις έως 42% θα δεχθεί πρόστιμο «που δεν θα έχετε ξαναδεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ