Μετά το «πράσινο φως» από την Ε.Ε η κυβέρνηση προχωρά στη στήριξη του τουρισμού με ένα πακέτο Ύψους έως 420 εκατομμύρια €

Μετά το «πράσινο φως» από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή , η ελληνική κυβέρνηση μπορεί πια να προχωρήσει ,  στην υλοποίηση ενός  νέου Προγράμματος που θα στηρίζει τον τουρισμό Ύψους έως 420 εκατομμύρια ευρώ. Η επιδότηση  θα φθάνει έως 400.000 ευρώ ανά ΑΦΜ. Θα απευθύνεται σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων του τουρισμού , ξενοδοχεία, καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια και camping, αλλά και σε πρακτορεία και σε τουριστικά λεωφορεία.

Ο Πρωθυπουργός είχε  σύσκεψη με τους εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων με αντικείμενο την στήριξη του κλάδου κατά τους πρώτους μήνες επανεκκίνησης της λειτουργίας τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τη στήριξη ενός κλάδου που «χτυπήθηκε» περισσότερο και είπε μεταξύ άλλων:  «Πρόκειται για μια ακόμα έμπρακτη αναγνώριση και στήριξη ενός κλάδου ο οποίος χτυπήθηκε περισσότερο από άλλους το δεκαεξάμηνο της πανδημίας και ο οποίος πρέπει πια να κάνει γρήγορα τα βήματά του προς την κανονικότητα αλλά για να το κάνει αυτό χρειάζεται κεφάλαιο κίνησης. ..»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ