Με έναν ξεχωριστό τρόπο ο Νίκος Σταυρέλης αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά …

Ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” κ. Νίκος Σταυρέλης ανάρτησε σήμερα το παρακάτω αποχαιρετιστήριο και ταυτόχονα ευχαριστήριο μήνυμα για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, που πέθανε χθες , μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο την οποία έδωσε με γενναιότητα :

“Έστω και αυτή την ύστερη ώρα είμαι υποχρεωμένος ως απλός Κορίνθιος να αποδώσω στην Φώφη Γεννηματά την ευαρέσκεια της πόλης μου για την απόδοση του λιμανιού της Κορίνθου στο Δήμο Κορινθίων με την έγκριση λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Πρόκειται για μία πονεμένη ιστορία από το 2001 μέχρι το 2012.
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου έχει συσταθεί με Προεδρικό Διάταγμα από το 2001 επί δημαρχίας Θωμά Θωμαϊδη.
Δεν λειτούργησε όμως ποτέ λόγω των γνωστών εμποδίων του Υπουργείου Ναυτιλίας στην αποκέντρωση αρμοδιοτήτων.
Πέρασαν πολλές Κυβερνήσεις, αλλά αποτέλεσμα δεν ήλθε.
Ήλθε όμως η Φώφη Γεννηματά το 2012 να ικανοποιήσει το διαχρονικό αίτημα του Δήμου Κορινθίων και να ανοίξει ο δρόμος της λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου.
Με δική της πρόταση επί κυβέρνησης Παπαδήμου, ως αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αποδέχθηκε την εμπεριστατωμένη πρόταση του Δήμου Κορινθίων (έγγραφο Δημάρχου κ. Πνευματικού, το οποίο συντάχθηκε από τον υποφαινόμενο ως Πρόεδρος του Δ.Σ. με όλες τις παραμέτρους που αφορούσαν τον ΟΕΥ, τον προϋπολογισμό του ν.π., την περιουσία, τα ταμειακά διαθέσιμα κλπ) και την εισήγαγε επακριβώς ως τελευταίο άρθρο (46ο) στο νόμο 4071 (ΦΕΚ 85Α/11-4-2012).
Μάλιστα ήταν το τελευταίο άρθρο και ο τελευταίος νόμος της κυβέρνησης Παπαδήμου, αλλά και της Φώφης ως Υπουργού Εσωτερικών.
Την ευχαριστούμε για την προσφορά της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ