Με ένα μοναδικό διαδικτυακό ταξίδι που ξεκίνησε από τον Ισθμό ,η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλωσόρισε τη νέα τουριστική περίοδο

Οι τηλεθεατές και οι χρήστες του διαδικτύου είχαν την ευκαιρία, σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου, από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί, να απολαύσουν σε ζωντανή σύνδεση Bungee Jumping από τον Ισθμό της Κορίνθου, περπάτημα και ποδήλατο βουνού από την Μονή Αυγού στην Αργολίδα, κατάβαση ενός από τους μεγαλύτερους καταρράκτες της Πελοποννήσου στο Φαράγγι της Λεπίδας και rafting στο Λούσιο στην Αρκαδία, αναρρίχηση και κατάδυση στη Λακωνία, πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, κανό και ιππασία στον Μεσσηνιακό Κόλπο και πολλά άλλα εντυπωσιακά πλάνα από τις ξεχωριστές ομορφιές της Πελοποννησιακής φύσης. Και όλα αυτά στα πλαίσια της διαδικτυακής εκδήλωσης για το καλωσόρισμα της τουριστικής περιόδου που οργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού φύσης και περιπέτειας.
«‘Όλα αυτά με πρωταγωνιστές ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες ή μέλη Συλλόγων που αγαπούν και σέβονται τη φύση και την αναδεικνύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, προσκαλώντας -και προκαλώντας ταυτόχρονα- τους επισκέπτες να δημιουργήσουν εμπειρίες και συγκινήσεις έξω από τα συνηθισμένα και να ανακαλύψουν τον καλύτερό τους εαυτό», όπως αναφέρει η Περιφέρεια χαρακτηριστικά. .
Την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ενώ στο μήνυμά του που έστειλε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,  σημείωσε :
«Το 2021 θα είναι η χρονιά της τουριστικής Πελοποννήσου. Επισκεφθείτε τόπους ιστορικούς όπως η Αρχαία Επίδαυρος, οι Μυκήνες, η Τίρυνθα, η Αρχαία Σπάρτη, η καστροπολιτεία του Μυστρά. Ζήστε εκδηλώσεις πολιτισμού όπως το ξεχωριστό φεστιβάλ κλασικής μουσικής στο Ναύπλιο και το ιδιαίτερα σημαντικό διεθνές φεστιβάλ χορού στην Καλαμάτα. Απολαύστε ιδιαίτερες γεύσεις, εδώ στο κέντρο παραγωγής των προϊόντων της μεσογειακής διατροφής. Νιώστε εξαιρετικές συγκινήσεις με δραστηριότητες και extreme sports μέσα στη μοναδική φύση της Πελοποννήσου. Η Περιφέρεια, οι 26 δήμοι, όλοι μας στην Πελοπόννησο, σας περιμένουμε» .

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ‘Αννα Καλογεροπούλου, δήλωσε αισιόδοξη ότι «η Πελοπόννησος αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα φέτος θα κερδίσουν το στοίχημα του τουρισμού».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται από πλευράς Περιφέρειας σε όλους όσοι συμμετείχαν ή βοήθησαν στην εν λόγω δράση . Συγκεκριμμένα για την Κορινθία στους: Δήμο Λουτρακίου, Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου – LTO
Έλσα Τόλη, Zulu Bungy – Ισθμός Κορίνθου – Σωτήρης Παύλου

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ