Με αυτά τα μέτρα η «βαθιά κόκκινη» καθημερινότητα στην Κορινθία  μέχρι τις 16 Μαρτίου

φωτο αρχείου

Στο «βαθύ κόκκινο» από χθες ο Νομός Κορινθίας.  Η κατάσταση πολύ αυξημένου κινδύνου τίθενται σε ισχύ από 4/3/2021 και ώρα 06:00 π.μ. έως 16/3/2021 και ώρα 06:00 π.μ. Τα μέτρα που ισχύουν στο επίπεδο  Γ’ και θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε είναι:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί (μοναδική εξαίρεση αποτελεί η μετακίνηση για λόγους Υγείας, για λόγους εργασίας και για σύντομη βόλτα κατοικίδιου γύρω από τη μόνιμη κατοικία).

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση (τηλεκπαίδευση) για Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Στους χώρους λατρείας, επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών μόνο από θρησκευτικό λειτουργό και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων.

Καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων λειτουργούν με τους περιοριστικούς όρους 1 άτομο ανά 25 τ.μ.

Δημόσιες υπηρεσίες εξυπηρέτηση κοινού μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Ιδιωτικές επιχειρήσεις εξυπηρέτηση κοινού μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν ραντεβού, εξαιρουμένων των Τραπεζών.

Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων λιανικού εμπορίου, κομμωτηρίων και υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ