Με Δημάρχους του νομού μας συνομίλησε ο Περιφερειάρχης για την επαναφορά του Ράλι Ακρόπολις, μέσω τηλεδιάσκεψης που διοργάνωσε ο Χρίστος Δήμας  

φωτογραφία απο την συνάντηση Δήμα - Νίκα για το Ράλι Ακρόπολις

Με Δημάρχους της Κορινθίας  βρέθηκε σε τηλεδιάσκεψη χθες ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας για το Ράλι Ακρόπολις . Η Περιφέρεια θέλει να επαναφέρει την διαδρομή του Ράλι στα εδάφη της και ήδη είχε προηγηθεί μια συνάντηση με τον Υφυπουργό Χρίστο Δήμα, ο οποίος διοργάνωσε αυτή την τηλεδιάσκεψη . Κατά τη διάρκειά της , όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια,  συμφωνήθηκε η Περιφέρεια να καταβάλει το 50% της δαπάνης που αφορά το σκέλος της Πελοποννήσου της φετινής διοργάνωσης του “Ράλι Ακρόπολις”, η αρμοδιότητα για την οποία είναι του υφυπουργείου Αθλητισμού.

“Επιδιώκουμε και αγωνιζόμαστε αυτή η πασίγνωστη διεθνώς διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού να επιστρέψει μόνιμα στα εδάφη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να προβληθεί παγκοσμίως” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Τις λεπτομέρειες θα αναλάβουν ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου η αρμόδια για τον Τουρισμό Αντιπεριφερειάρχης Αννα Καλογεροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που η διοργάνωση του “Ράλι Ακρόπολις” περιελάμβανε διαδρομές στην Πελοπόννησο ήταν το 2013

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ