ΜΕ ΔΥΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Συνάντηση με δύο Υφυπουργούς είχε χθες ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Η μία έγινε στην Τρίπολη και η άλλη στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμμένα ο κ. Νίκας συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση, τον οποίο και ενημέρωσε για θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά που αφορούν την Αρκαδία ,μιας που ο Υφυπουργός είναι Βουλευτής Αρκαδίας. Ακόμα, ο Π. Νίκας, ο οποίος επέδωσε στον υφυπουργό φάκελο με πληροφορίες για όλα τα έργα στην Αρκαδία, υπογράμμισε τις πάγιες και αμετακίνητες, όπως υπογράμμισε, θέσεις του όσον αφορά το θέμα του φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Από την πλευρά του, ο Κ. Βλάσης δήλωσε διαβεβαίωσε για αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία από την πλευρά του, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι “η Περιφέρεια βρίσκεται σε καλά χέρια, στα χέρια ενός έντιμου ανθρώπου”.

Συνάντηση στην Αθήνα

Στη δεύτερη συνάντηση ο Περιφερειάρχης συζήτησε θέματα διοικητικής αναδιοργάνωσης με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.
Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλού, συζητήθηκε επίσης και ο τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής διοικητηρίων σε όσες έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου δεν διαθέτουν ανάλογη υποδομή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ