Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας- Θα ακολουθήσουν και άλλα εξίσου ενδιαφέροντα

Ευχαριστημένος δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης με την ανταπόκριση του κόσμου στο δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος)

Το δωρεάν αυτό σεμινάριο διεξήχθη την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και είχε θέμα ‘’Λιανικό Εμπόριο και COVID-19: Εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων & νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας στις μέρες της αποστασιοποίησης – Αλλαγές που ήλθαν για να μείνουν!’’.

Όπως μας ενημερώνει το Επιμελητήριο, στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες. Η ομιλία ξεκίνησε με τον κ. Γιάννη Τούντα, Καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής  ΕΚΠΑ που μίλησε για τις επιπτώσεις των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας στην καθημερινότητα και στις συμπεριφορές των πολιτών-καταναλωτών και συνεχίστηκε με τον κ. Παναγιώτη Κυζιρίδη, Training & Development Senior Consultant, RESPONSE που μίλησε για τις νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας και πώς θα αλλάξουμε πρακτικές επιχειρησιακής οργάνωσης και δράσης (“συνήθειες”).

Στην συνέχεια πήραν το λόγο η κα. Ξένια Σακελλαρίου από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα με το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.koukidabookstore.gr/ με θέμα “Το βιβλιοπωλείο της διαδικτυακής γειτονιάς” και ο  Βασίλης Γεώργαρης, Georgaris Beauty Bars με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.georgaris.gr με θέμα “Λύσεις αισθητικής στο διαδίκτυο”.

Την συζήτηση έκλεισε ο κ. Νικήτας Καστής, Human Capital Development Policy Consultant, Mind2Innovate ανακεφαλαιώνοντας τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στον εργασιακό χώρο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους αλλά και τους ομιλητές για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση τους και ανανέωσε το ραντεβού με τον ΣΕΛΠΕ μέσα από τα επόμενα ιντερνετικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Δείτε μαγνητοσκοπημένο το σεμινάριο στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Ytube: https://youtu.be/YmsB-2FZ1iw

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ