Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα:”Επιχειρηματικότητα και εμπορική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο”

 Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλο αριθμό συμμετοχών πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος)
με θέμα “Επιχειρηματικότητα και εμπορική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο – στη γειτονιά’’.

Στο διαδικτυακό σεμινάριο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 συμμετέχοντες ενώ οι  ομιλητές κ. Γιώργος Σταμάτης, σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων, εκπαιδευτής και συγγραφέας, η κα. Αγγελίνα Μιχαηλίδου, γενική διευθύντρια και partner response,  facilitator, business coach, ο κ. Τριαντάφυλλος Σαρρής, Διευθυντής ΟΑΕΔ Κορίνθου και ο κ. Ιωάννης Τσόγκας, υπεύθυνος προγραμμάτων απασχόλησης και εργασιακός σύμβουλος ΟΑΕΔ, ανέλυσαν τους τρόπους που μια επιχείρηση μπορεί να ενδυναμώσει την παρουσία της και να σταθεί στα πόδια της επί covid εποχή.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους αλλά και τους ομιλητές για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση τους και ανανέωσε το ραντεβού με τον ΣΕΛΠΕ μέσα από τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα. Το Επιμελητήριο Κορινθίας παρά τις δυσμενείς συνθήκες του lockdown συνεχίζει να εκπαιδεύει τις επιχειρήσεις και να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για να παραμείνουν όρθιες σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ