Με μια απλή διαδικασία θα μαθαίνει κάποιος αν έχει κορωνοϊό ή όχι κάνοντας το τεστ στο σπίτι του – Μόνο από φαρμακεία η δωρεάν διάθεσή του

Σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στα φαρμακεία στη χώρα μας , τα οποία θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες στο σπίτι τους , αφού η  Ελλάδα  υιοθέτησε και θα ακολουθήσει το πρότυπο των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Βρετανίας και της Γερμανίας.

Δείχνοντας τον ΑΜΚΑ , ο πολίτης θα προσέρχεται στο φαρμακείο ( αφού μόνο εκεί θα είναι διαθέσιμα καθώς δεν θα πωλούνται ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε σε καταστήματα, όπως γίνεται στο εξωτερικό) και θα μπορεί  να προμηθεύεται  το rapid test   δωρεάν ( τέσσερα τον μήνα) .

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά , μέχρι στιγμής, γιατί θα ακολουθήσουν και λεπτομερείς οδηγίες,  ο πολίτης,  που θα προμηθεύεται από τα φαρμακεία, το τεστ , θα μπορεί τηρώντας απαραίτητα τους κανόνες υγιεινής των χεριών να λαμβάνει δείγμα σάλιου με τον ειδικό στυλό που θα υπάρχει στην συσκευασία από το στόμα και να κάνει το τεστ. Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ειδικό ανιχνευτή του κοροναϊού, όπου θα μπορεί κάποιος εύκολα να τοποθετεί το δείγμα εκεί προκειμένου αυτό να δείξει το τελικό αποτέλεσμα.

Λεπτομέρειες προσεχώς….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ