Με την υπογραφή Νίκα ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διαδικασία κατασκευής των μονάδων διαχείρισης των απορριμμάτων

Η διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την επόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται να μπουν οι υπογραφές για να ξεκινήσει η διαδικασία  κατασκευής των μονάδων διαχείρισης των απορριμμάτων, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από τον χρόνο που αρχικά είχε υπολογιστεί, με πιθανότητα μέσα στους πέντε προσεχείς μήνες να γίνει δυνατό να αρχίσει η διαχείριση σκουπιδιών για τις πιο προβληματικές περιοχές της Περιφέρειας.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά η Περιφέρεια και συγκεκριμμένα  ο Περιφερειάρχης κ. Π. Νίκας μιλώντας στο Ναύπλιο χθες στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Αργολίδα του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα. Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η αποτελεσματική διαχείριση των σκουπιδιών συμβάλλει στην ποιότητα περιβάλλοντος και ζωής που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας.

«Δεν περιποιεί τιμή για κανέναν το γεγονός ότι μέχρι τώρα η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει μόνο το 2,8% από το συνολικό έσοδο του τουρισμού στη χώρα μας»

Ακόμα, ο κ . Νίκας -αναφερόμενος ειδικά στο θέμα του τουρισμού- τόνισε ότι δεν περιποιεί τιμή για κανέναν το γεγονός ότι μέχρι τώρα η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει μόνο το 2,8% από το συνολικό έσοδο του τουρισμού στη χώρα μας, την στιγμή που στην περιοχή αυτή βρίσκονται τουλάχιστον δέκα μνημεία με παγκόσμια εμβέλεια.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ