Με τις απονομές στην Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου ολοκληρώθηκε το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift

Με την  απονομή στην Σχολή Μηχανικού ολοκληρώθηκε χθες το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift. Η  πρώτη ημέρα  ήταν θεαματική όχι ότι υστερούσε σε τίποτα η δεύτερη! Ο αγώνας διοργανώθηκε  από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και τελούσε  υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Το αγωνιστικό κομμάτι του 5ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, περιελάμβανε ελεύθερα περάσματα και βαθμολογημένα περάσματα της κατηγορίας PRO.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε αρχικά αρκετά περάσματα και των δύο κατηγοριών, ώστε όλοι οι οδηγοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της γρήγορης και τεχνικής διαδρομής.

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα καθώς όλοι οι οδηγοί κατάφεραν από την πρώτη στιγμή να προσαρμοστούν στα δεδομένα της διαδρομής και να μην υπάρχει κανένα απρόοπτο ή κάποιο συμβάν που θα προκαλούσε κάποια καθυστέρηση.

Χάρη στην άψογη ροή που υπήρχε, κάθε αγωνιζόμενος πραγματοποίησε περισσότερα από 12 ελεύθερα περάσματα, με αποτέλεσμα να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να προσαρμοστούν καλύτερα ενόψει του αγώνα της Κυριακής , όπως διαβάζουμε.

Την σκυτάλη μετά τα ελεύθερα περάσματα και των δύο κατηγοριών, έλαβαν τα βαθμολογημένα περάσματα της κατηγορίας PRO. Οι 13 αγωνιζόμενοι της κατηγορίας PRO, πραγματοποίησαν τρία περάσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ