Με τον Υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας συναντήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης – Ευχαριστίες του Υπουργού για την βοήθεια στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου  με τον Υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Aleksandar Vulin, στο Υπουργείο, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον λαό της Σερβίας για τη στήριξη στην αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χρυσοχοΐδης, «με τον Υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας, Aleksandar Vulin είχαμε μια διμερή συνάντηση με την ευκαιρία της απόφασης της κυβέρνησης της Σερβίας να αποστείλει βοήθεια στις πληττόμενες από τις πυρκαγιές περιοχές με τρία ελικόπτερα, πολύ προσωπικό και οχήματα. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στον λαό της Σερβίας στην κυβέρνηση του κ. Βούσιτς και προσωπικά στον Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα, στον πόλεμο που κάνει η Ελλάδα ενάντια στις καταστροφικές πυρκαγιές που συμβαίνουν αυτές τις μέρες».
Από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας εξέφρασε τη σταθερή στήριξη της Σερβίας στην Ελλάδα επισημαίνοντας πως «η Σερβία πάντα σας συμπαραστέκεται και σας στηρίζει».
Επίσης, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ΕΛ.ΑΣ,  επισημάνθηκε το άριστο επίπεδο της συνεργασίας, τόσο σε στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο.
Αμφότερες πλευρές εξέφρασαν την ανάγκη για ενίσχυση της συνεργασίας στην εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται στους τομείς διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, παράνομης μετανάστευσης και κυβερνοεγκλήματος μέσω της παροχής τεχνογνωσίας, ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών και επιτόπιων επισκέψεων – συναντήσεων εμπειρογνωμόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ