Με το ΟΑΕΔapp οι πολίτες μπορούν να έχουν μπροστά τους  πάνω από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες  εύκολα και γρήγορα

Μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή έθεσε σε λειτουργία ο ΟΑΕΔ . Πρόκειται για την νέα εφαρμογή ΟΑΕΔapp όπου οι πολίτες μπορούν να έχουν μπροστά τους περισσότερες από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες  εύκολα και γρήγορα.

Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική του Οργανισμού που υλοποιείται τον τελευταίο χρόνο με στόχο τη σταδιακή ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του , ώστε να μειώνεται η παρουσία των πολιτών στα φυσικά υποκαταστήματα.Οι χρήστες μπορούν να την  κατεβάσουν στα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablets.

Σε τηλεδιάσκεψη  δε που έγινε , όπου συμμετείχαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, στελέχη του Οργανισμού, καθώς και πολίτες που είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν πρώτοι την νέα εφαρμογή και εκεί  παρουσιάστηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες ευελιξίας και πλοήγησης που προσφέρει στους χρήστες της.  Όπως δήλωσε ο Υπουργός: «Με τη νέα εφαρμογή ο ΟΑΕΔ είναι στα χέρια του κάθε πολίτη. Έρχεται ο ίδιος ο ΟΑΕΔ στον πολίτη και όχι ο πολίτης στον ΟΑΕΔ». «Παράλληλα προσφέρουμε ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας των συμπολιτών μας με τον Οργανισμό, αλλά και άμεσης ενημέρωσης τους για προγράμματα που τρέχουν και για ευκαιρίες εργασίας. Ζητούμενο για εμάς είναι ο άνεργος να μην νιώθει ανενεργός», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ