Με 500 rapid tests ενισχύθηκε το Κέντρο Υγείας Κορίνθου  στο οποίο λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο  – Τα tests παρέδωσε ο Αναστάσιος Γκιολής

500 rapid tests παρέδωσε χθες  στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής.  Στο  Κ.Υ Κορίνθου λειτουργεί εμβολιαστικό κέντρο όπου καθημερινά εμβολιάζονται περίπου 200 άτομα και οι ανάγκες για test είναι αυξημένη.

Tα τεστ παρέλαβαν η επόπτρια των κινητών ομάδων μονάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Κορινθίας Ιωάννα Τζουμάρη και η διευθύντρια του Κ.Υ. Κορίνθου Βασιλική Παπακωνσταντίνου, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε επίσης και με γιατρούς του Κέντρου.

Όπως τονίστηκε υπάρχει άψογη συνεργασία με την περιφερειακή Αρχή, ιδιαίτερα δε στις συνθήκες του τελευταίου χρόνου -κατά την διάρκεια του οποίου, όπως τονίστηκε, “η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης συνεργάστηκαν με πνεύμα ομαδικότητας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο”.

Από την πλευρά του, ο Τ. Γκιολής ευχαρίστησε, γι’ άλλη μία φορά, το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ευχόμενος παράλληλα “καλή δύναμη για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που σχεδόν για ένα χρόνο επιτελούν, στην πρώτη γραμμή, με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ