Μητέρα Γαρυφαλλιάς: “Πήγαν απλά διακοπές, τσακώθηκαν και την πέταξε από το γκρεμό;» “Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στους κακούς ανθρώπους και τις κακές συμπεριφορές»

Με όση δύναμη τους έχει απομείνει οι γονείς της αδικοχαμένης Γαρυφαλιάς μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για το παιδί τους. Οι γονείς της 26χρονης εκφράζουν τη θλίψη και την οργή τους για το γεγονός ότι έστειλαν το κοριτσάκι τους για διακοπές και αυτό δεν γύρισε ποτέ. Ο πατέρας της είπε, μεταξύ άλλων: «Σπούδαζε τόσα χρόνια, πήγαινε για πρώτη φορά διακοπές μόνη της με έναν άντρα που γνώριζε λίγο και τη σκότωσε». Είπε ακόμη ότι η Γαρυφαλλιά προσπάθησε να πάει στο λιμάνι του νησιού για να φύγει, αλλά ο φονιάς την πρόλαβε. «Ήταν η πρώτη της σχέση, έμπλεξε χωρίς να καταλάβει. » ανέφερε .

Απο την μεριά της η χαροκαμένη μάνα για την κόρη της μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Μίλησε για ένα «αξιόλογο πλάσμα, δώρο για όλους γύρω της», όπως επισημαίνει. Μάλιστα, ραγίζει καρδιές λέγοντας πως δεν μίλησε στο τηλέφωνο την τελευταία μέρα με την 26χρονη, δεν πρόλαβε να της πει πόσο την αγαπά και τη θαυμάζει… Εκφράζει, μέσα στον πόνο της,  την οργή της για τον γυναικοκτόνο και λέει με νόημα : “Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στους κακούς ανθρώπους και τις κακές συμπεριφορές».

Και προσθέτει: «Πήρε ένα κορίτσι εκεί και δεν το προστάτευσε. ». «Καταλαβαίνω την άλλη μάνα, έχει και αυτή τον πόνο της, αλλά δυστυχώς γέννησε έναν δολοφόνο».

Για τη σχέση των δύο νεαρών παιδιών, είπε: «Δεν μιλούσε πολύ για τη σχέση της, δεν τον ήξερα ούτε φυσιογνωμικά. Μου έλεγα απλά πως όλα πάνε καλά».

Και κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω στη Δικαιοσύνη, θα τιμωρηθεί. Γιατί να συμβαίνουν αυτά: μια άλλη Γαρυφαλλιά, η Καρολάιν, η οποιαδήποτε κοπέλα; Δεν μεγαλώνουμε αγόρια με ανδρισμό; Είναι άνδρες αυτοί; Ένα κορίτσι τι του έκανε; Πήγαν απλά διακοπές, τσακώθηκαν και την πέταξε από το γκρεμό;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ