Μιχάλης Λιάκος : “Οι πολίτες του δήμου μας έχουν ανάγκη από ισχυρή δημοτική αρχή” – Η θέση του για τη λειψυδρία

Με ανάρτησή του στο FB ο Υποψήφιος δήμαρχος Βέλου – Βόχας Μιχάλης Λιάκος, αναφερόμενος στην λειψυδρία έγραψε:

“Αναφορικά με το πρόβλημα της λειψυδρίας στην έδρα του δήμου μας:
Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε αυτό το πρόβλημα, οι συνεργάτες μου και εγώ, βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές με τους συμπολίτες μας στο Ζευγολατιό και στο Βραχάτι, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης.
Ο δήμαρχος γνώριζε το μέγεθος του προβλήματος.
Ο δήμος μας βρίσκεται από μέρες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι αδιανόητο το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες αντλιοστασίων, προκειμένου να εξασφαλιστεί νερό για το Ζευγολατιό και το Βραχάτι και να αποκατασταθεί η υδροδότηση των οικισμών που πλήττονται.
Η πρωτοφανής ανικανότητα και η ανεξήγητη αδιαφορία που επιδείχτηκαν, για συγκεκριμένους λόγους , όλο το προηγούμενο διάστημα, από τη δημοτική αρχή, μας οδήγησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου του δημάρχου και στην από κοινού ανακοίνωση με τον δήμαρχο Κορινθίων.
Οι πολίτες του δήμου μας όμως έχουν ανάγκη από ισχυρή δημοτική αρχή.
Περιμένουν τον δικό τους δήμαρχο να δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και όχι τον δήμαρχο ενός άλλου δήμου.
Η σημερινή δημοτική αρχή ας έχει υπόψη της ότι ο κάθε δήμαρχος κρίνεται για αυτά που πράττει αλλά κυρίως για όσα δεν πράττει.
Μιχάλης Λιάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ