Μπήκαν οι υπογραφές για την ανάπλαση του χώρου του Μνημείου της Μάχης της Περαχώρας από τον Δήμαρχο και τον ανάδοχο του έργου

Μπήκαν σήμερα και με όλα τα μέτρα προστασίας απο τον κορωνοϊό,  οι υπογραφές για τη σύμβαση  που αφορά  την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση του χώρου του Μνημείου της Μάχης της Περαχώρας», μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη και του εκπροσώπου της Τεχνικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, παρουσία του Αντιδημάρχου Α.Α. Οικονομικού – Διοικητικού Αναστάσιου Σακελλαρίου.
Το έργο, όπως αναφέρει ο Δήμος, αφορά στη διαμόρφωση του χώρου στο Μνημείο της Περαχώρας και περιλαμβάνει εκσκαφές και επιχώσεις με κατάλληλα υλικά και διαμόρφωση του χώρου με σκυρόδεμα. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 19.963,49€ και η χρηματοδότηση γίνεται με ίδιους πόρους του Δήμου.
Με την ανέγερση του Μνημείου αναδεικνύεται η σπουδαιότητα της Ιστορικής Μάχης της Περαχώρας που δόθηκε τον Σεπτέμβριο 1822 και αποτελεί μια χρυσή σελίδα στην Ιστορία της Εθνεγερσίας του 1821.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ