Μπήκαν οι υπογραφές για τον τεχνικό σύμβουλο που θα βοηθήσει τη σύνταξη του φακέλου για την Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ

Προχωρούν  οι διαδικασίες για την Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ

Μπήκαν, χθες Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, οι υπογραφές για την  σύμβαση παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για τη σύνταξη αίτησης χρηματοδότησης μεγάλου έργου και όλων των απαιτούμενων υποστηρικτικών μελετών και εγγράφων που αφορούν στο έργο “Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ”. Τις υπογραφές  έβαλαν στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και εκπρόσωπος της εταιρείας Enviroplan Μελετητική – Σύμβουλοι Αναπτυξιακών και Τεχνικών Έργων Α.Ε, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια.

«Το αντικείμενο της προϋπολογισμού 182.280 ευρώ σύμβασης περιλαμβάνει τις υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου στην υποβοήθηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη σύνταξη πλήρους φακέλου αίτησης χρηματοδότησης μεγάλου έργου καθώς και για τη σύνταξη όλων των απαιτούμενων συνοδών μελετών και εγγράφων σύμφωνα με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Σκοπός είναι η υποβοήθηση στη διαδικασία ένταξης συγχρηματοδότησης του έργου από την Ευρωπαϊκή Ένωση», αναφέρει η ανακοίνωση της Π.Π.

Το έργο του συμβούλου αφορά στο σύνολο των απαιτούμενων στοιχείων για τη σύνταξη πλήρους και άρτιου φακέλου.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση , «για το συγκεκριμένο έργο έχει δρομολογηθεί και η εμπλοκή της Jaspers (Κοινή βοήθεια για την υποστήριξη των έργων στις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες). Στο αντικείμενο του συμβούλου περιλαμβάνεται και η συνεχής συνεργασία με τηn Jaspers για όλο το διάστημα εμπλοκής της.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ