Νέα προειδοποίηση από τον Άδωνη Γεωργιάδη: ” Η οικονομία μας δεν θα αντέξει νέο lockdown” – Ποιό μήνυμα στέλνει στους ανεμβολίαστους

«Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος». Χαρακτηριστική η δήλωση του Υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» , κάνοντας σαφείς τις δυνατότητες της χώρας μας απέναντι σε ένα νέο κύμα πανδημίας, ιδιώς με την μετάλλαξη “Δέλτα”.

Όπως τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων : “Aν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί», ενώ ταυτόχρονα δεν έκρυψε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα. Όπως τόνισε ο Υπουργός, στους πρώτους μήνες της πανδημίας η χώρα κατάφερε να σταθεί όρθια, λόγω των χρημάτων που ήρθαν από την Ευρώπη, όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν και η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει μόνη της τα επόμενα οικονομικά προβλήματα εάν δεν καταφέρει να εμβολιάσει τον πληθυσμό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, σημείωσε πως πρέπει να «εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού», και τόνισε πως «δεν αντέχουν οι επιχειρήσεις νέο κλείσιμο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ