Νέα σοκαριστική υπόθεση: Συνελήφθη 74χρονος  – παράγοντας κολυμβητικού ομίλου και προφυλακίστηκε με τη κατηγορία του βιασμού δύο κοριτσιών στην ηλικία των 10 χρόνων !  

Μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών στο χώρο της κολύμβησης , αυτή τη φορά, σοκάρει .Όπως διαβάζουμε στο in.gr , για την υπόθεση προφυλακίστηκε ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, που σήμερα είναι ηλικιωμένος, 74 χρόνων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί μετά από ένταλμα έκαναν έφοδο σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες ενώ κατέσχεσαν και πορνογραφικό υλικό.

Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015.

Τα δύο κοριτσάκια ηλικίας 17 ετών σήμερα,   κατέθεσαν ήδη τις οδυνηρές εμπειρίες τους , ενώ ο κατηγορούμενος  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ