Νέες καταγγελίες παρέδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στον Εισαγγελέα σε βάρος ηθοποιών για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας

 Και νέες καταγγελίες που έχουν υποβληθεί σε βάρος ηθοποιών στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τις τελευταίες ημέρες και αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας προσκόμισε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας, σύμφωνα με την ert.gr, η οποία αναφέρει πως ο πρόεδρος του πειθαρχικού σωματείου του ΣΕΗ παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών και εξερχόμενος  δήλωσε :

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ. εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε.»

Όπως είπε ο κ. Τσαρούχας σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ, «υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα», ανέφερε ειδικότερα ο κ. Τσαρούχας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ