Νέοι άνθρωποι χάνονται στην άσφαλτο – Διοικητής Τροχαίας Κορίνθου : «Σταθερά σε σχέση με πέρσι τα τροχαία δυστυχήματα »

Απανωτά τροχαία δυστυχήματα συμβαίνουν  τις τελευταίες εβδομάδες στο νομό μας και ειδικότερα στην περιοχή της Κορίνθου και του Λουτρακίου . Δυστυχώς πολλά από αυτά είναι θανατηφόρα και γίνονται με μηχανές.

Επικοινωνήσαμε σήμερα με την Διοικητή της Τροχαίας Κορίνθου , Αστυνόμο Β’ κα Τσίτου η οποία μας είπε πως τα τροχαία δυστυχήματα είναι σταθερά σε σχέση με πέρσι . Η κ. Τσίτου δήλωσε ότι η στατιστική είναι σταθερή σε σχέση με πέρσι. Μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας ξεπέρασε τον στόχο της ΕΕ για μείωση των θανατηφόρων τροχαίων, μειώνοντας τα στο 54%. Η Αστυνόμος Β’, κ. Τσίτου  μας είπε ακόμη ότι η Τροχαία παρακολουθεί στενά όλα τα συμβάντα. Επίσης δήλωσε ότι έχει γίνει σύσκεψη στη γενική Διεύθυνση Τροχαίας και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν επίσημα τα μέτρα που αποφασίστηκε να ληφθούν στο άμεσο μέλλον.

Οι ποδηλατόδρομοι

Τέλος ρωτήσαμε την κα διοικητή για τους ποδηλατόδρομους της πόλης της Κορίνθου. Πολλοί συμπολίτες μας εκφράζουν απορία σε σχέση με την προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν υφίσταται κάποιο προειδοποιητικό σήμα για την ύπαρξη ποδηλατόδρομου. Η κ. Τσίτου μας είπε ότι ο ΚΟΚ είναι σαφής, προτεραιότητα έχει πάντα ο ποδηλατόδρομος. Προσοχή λοιπόν οι οδηγοί στα ποδήλατα και μην ξεχνάτε ότι ο ποδηλατόδρομος της πόλης μας είναι διπλής κατεύθυνσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ