Νίκος Σταυρέλης: “Δήμαρχε ξεκλείδωσε το οικονομικό πουγκί στους πολιτιστικούς συλλόγους που παράγουν έργο και στον πολιτισμό”

Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του νομού μας παρέστη ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης . Συγκεκριμμένα στην  εκδήλωση  από το Κορινθιακό Εργαστήριο Ιστορίας  στο δημοτικό θέατρο  Κορίνθου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από τη Νίκη στα Δερβενάκια . Παρακολούθησε “την καινοτόμο ομιλία της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δώρας Μαρκάτου με θέμα “Η μνήμη του Εικοσιένα: Ήρωες, Ηρωα και εθνικό χρέος”. Η επιτυχημένη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων.

Στο 1ο Παραδοσιακό Αντάμωμα Κορίνθου

ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΒΑΛΙ…

Ο κος Σταυρέλης βρέθηκε επίσης στο 1ο Παραδοσιακό Αντάμωμα Κορίνθου και έγραψε σχετικά στο F : “Εύγε στο Χορευτικό Σύλλογο Αλμυρής Κορινθίας “Φίλοι της Παράδοσης” για την οργάνωση στα πλαίσια εορτασμών των ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2022 του 1ου Παραδοσιακού Ανταμώματος και την καταπληκτική βραδιά που μας χάρισαν στα Περιβολάκια με παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή επτά ακόμα συλλόγων , όπως ο Λαογραφικός Σύλλογος Μεγάρων, ο Σύλλογος Ελληνικών χορών Άργους, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Καλαρρυτών Ιωαννίνων, Ο Πολιτιστικός Μουσικοχορευτικός σύλλογος Σπάρτης, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικοχορευτικής παράδοσης Αττικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόλου “Η Όθρυς”. Η πλατεία κατάμεστη. Θεωρώ όμως ότι ο Δήμος μπορεί να συνεισφέρει περισσότερα στον πολιτισμό. Μεγίστη επένδυση. Δήμαρχε ξεκλείδωσε το οικονομικό πουγκί στους πολιτιστικούς συλλόγους που παράγουν έργο και στον πολιτισμό” σχολίασε  ο κος Σταυρέλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ