Νίκος Σταυρέλης: «Θα ολοκληρωθεί το έργο του ανοικτού θεάτρου Χιλιομοδίου στο λόφο Νικηταρά με την υπάρχουσα εργολαβία;»

Ο επικεφαλής της «Πνοής Δημιουργίας» κ. Νίκος Σταυρέλης ανάρτησε στο F τον παρακάτω προβληματισμό του σχετικά με το ανοικτό θέατρο στο Χιλιομόδι:

«Θα ολοκληρωθεί το έργο του ανοικτού θεάτρου Χιλιομοδίου στο λόφο Νικηταρά με την υπάρχουσα εργολαβία;

Σήμερα εγκρίναμε στην Οικονομική Επιτροπή τον Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα του Έργου.

Προσωπικά εξέφρασα τους προβληματισμούς μου καλόπιστα δεδομένου ότι απορροφήθηκαν όλα τα απρόβλεπτα του έργου και ακόμα είμαστε στην αρχή με τα χωματουργικά.

Πως είναι δυνατόν να εγκρίνονται δύο νέες εργασίες συνολικού ποσού 42.590 € που αφορούν 1.734 κυβικά!!! για Γενικές εκσκαφές σε έδαφος βραχώδες με χρήση μηχανικών μέσων, χωρίς να έχει προβλεφθεί στην αρχική μελέτη του έργου;

Στην πορεία του έργου που αφορά τις κερκίδες, τα μπετά, τα καμαρίνια, τα ηλεκτρομηχανολογικά κλπ που σίγουρα θα απαιτηθούν και νέες εργασίες πως θα αντιμετωπιστούν αφού δεν θα υπάρχουν απρόβλεπτα για να πληρωθούν;

Το θέμα είναι ότι ο προβληματισμός αυτός αγγίζει και τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο οι οποίοι τόνισαν ότι σε κάθε περίπτωση το έργο θα ολοκληρωθεί, έστω και με επιπλέον πιστώσεις».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ