Νίκος Σταυρέλης: “Χάθηκαν 10 στρέμματα για αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κορινθίων”

Αναφερόμενος στην παραχώρηση 10 στρεμμάτων στον Δήμο Κορινθίων από το ΤΕΘΑ για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο τέως στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού, ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” Δ. Κορινθίων  Νίκος Σταυρέλης ανάρτησε στο FB τα εξής:

“ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Νο 32
ΧΑΘΗΚΑΝ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Το ΤΕΘΑ μας παραχώρησε 10 στρέμματα για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο τέως στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε τη δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου στην βορειοδυτική πλευρά με την 217/30-9-2020 απόφαση, παρά το γεγονός ότι αρχικά η παραχώρηση προβλεπόταν βάσει του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας που έγινε αποδεκτό από το Δημοτικό Συμβούλιο με την 126/1-4-2019 απόφαση στη νότια πλευρά του στρατοπέδου.
Έστω και έτσι όμως τι έγινε;
Πέρασαν πλέον των δύο ετών και Απολύτως τίποτα. Ο Δήμαρχος προφανώς δεν ήθελε το ακίνητο για γήπεδο ποδοσφαίρου που με έναν απλό τάπητα θα μπορούσε τουλάχιστον να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις των τοπικών σωματείων , όπως του Κύψελου, του Αστέρα, της Κορίνθου 06, αλλά πιθανόν και άλλων, τα οποία σήμερα αναγκάζονται να πηγαίνουν στα γειτονικά χωριά όπως το Λέχαιο, η Αρχαία, τα Εξαμίλια κ.ά.
Πλήρης ανικανότητα.
Το κυριότερο βέβαια είναι ότι η πολεοδόμηση του στρατοπέδου , σύμφωνα με την σύμβαση παραχώρησης, θα έπρεπε να είχε τελειώσει εντός τριετίας ήτοι μέχρι 1/7/2022.
Καλά ξεμπερδέματα λέμε εμείς.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ