Νίκος Ταγαράς: «Γιορτάζοντας τη ΜΑΝΑ, τιμούμε το στήριγμα της οικογένειας και της κοινωνίας μας»

Στο μήνυμά του , μέσω του F ,για τη σημερινή γιορτή της Μητέρας , ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και  Ενέργειας κ. Νίκος Ταγαράς  αναφέρει:

«Στη σημερινή γιορτή, τι μπορούμε να πούμε για τη δότρια της ζωής μας, τη ΜΑΝΑ. Πως μπορεί να χωρέσει το μεγαλείο της μέσα στη γιορτή μιας και μόνο μέρας. Η ανεκτικότητα, η ευαισθησία, η κατανόηση, η γενναιότητα, είναι αρετές που εκ φύσεως η ΜΑΝΑ διαθέτει, με μόνο και αλάθευτο οδηγό της την ανεξάντλητη αγάπη της!

Γιορτάζοντας τη ΜΑΝΑ, τιμούμε το στήριγμα της οικογένειας και της κοινωνίας μας. Είναι αυτή που διαπλάθει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού της και το στηρίζει σε όλη του τη ζωή.

Στη σύγχρονη κοινωνία ο ρόλος της μητέρας είναι σύνθετος και πιο απαιτητικός. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, οι ανάγκες των παιδιών, οι αυξημένες απαιτήσεις, συνθέτουν ένα ρόλο γεμάτο ευθύνες και προκλήσεις. Στο σπίτι, στο γραφείο, στο εργοστάσιο, στην πολιτική, στην κοινωνία, παντού ακούραστη, πρόθυμη, αφοσιωμένη, έτοιμη να προσφέρει.

Τι πιο όμορφο, πιο αγνό και πιο τρυφερό από τη λέξη Μάνα. Κλείνει μέσα τόση υπομονή και καλοσύνη, που στο άκουσμά της αισθανόμαστε ρίγος και συγκίνηση.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες, που με την υπομονή, το κουράγιο, τη δύναμη της ψυχής τους κάθε μέρα παλεύουν, δημιουργούν, αντέχουν!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ