Νανόπουλος, Παπακυριάκος, Σταματόπουλος και Φρούσιος συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη για θέματα άρδευσης στο νομό μας  

Οι δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και Νεμέας Κώστας Φρούσιος, έλαβαν μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με θέμα την άρδευση των καλλιεργούμενων εκτάσεων στην Κορινθία, δεδομένης της υφιστάμενης λειψυδρίας. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΑΟΣΑΚ (Αρδευτικός Οργανισμός Στυμφαλίας – Ασωπού Κορινθίας) Ηλίας Ανδρικόπουλος καθώς και οι επόπτες του εν λόγω Οργανισμού Νίκος Ρόζος, Γιώργος Σάρλας και Παύλος Γιαννακάκος.

 Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την λειψυδρία, καθώς και τρόποι ορθολογικής διαχείρισης του νερού, προκειμένου να διασφαλίζονται οι απαραίτητες για την άρδευση των καλλιεργειών ποσότητες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι η Π.Ε. θα προβεί σε καθαρισμούς και αποκατάσταση σε όποια στοιχεία της αρδευτικής υποδομής κρίνεται ότι υπάρχει ανάγκη παρέμβασης .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ