Να ανακοινωθεί άμεσα η παράταση των συμβάσεων του προσωπικού μέσω ΟΑΕΔ στις ανοικτές δομές και τα Κ.Υ.Τ. ζητά ο Γ. Ψυχογιός

Σε ανάρτησή του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ , με την ιδιότητα του Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , Γιώργος Ψυχογιός, αναφέρει σχετικά με την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού μέσω ΟΑΕΔ στις ανοικτές δομές και τα Κ.Υ.Τ., μετά από σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ κι αντίστοιχη απάντηση του αρμόδιου Υπουργού:

«Στην από 07-06-2021 απάντησή του σε σχετική Ερώτηση που είχαμε καταθέσει ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεσμεύτηκε για παράταση των συμβάσεων του προσωπικού μέσω ΟΑΕΔ στις ανοικτές δομές και τα Κ.Υ.Τ., τουλάχιστον για 6 μήνες, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κατόπιν τούτου, τους καλούμε σε συνέχεια των αλλεπάλληλων παρεμβάσεων μας για το θέμα, αλλά κυρίως της σημασίας του προγράμματος για τη λειτουργία των δομών και τους ίδιους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, να ανακοινώσουν άμεσα την παράτασή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ’ κύκλος της κοινωφελούς εργασίας που ξεκίνησε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε συνέχεια του Α’ και Β’ κύκλου που επίσης είχαμε “τρέξει” και που η κυβέρνηση της ΝΔ κατήργησε ήδη, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τα συνεργεία εργολάβων στις δομές.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ