Να επεκτείνει τη συνεργασία του με σημαντικούς φορείς του εξωτερικού για την αναβάθμιση της μουσικής παιδείας θέλει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Μια  υπέροχη συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στο Αμφιθέατρο του Wyndham Loutraki Poseidon Resort την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο πλαίσιο του Opus 2022!

“Η σπουδαία ομάδα των εγχόρδων από την Ακαδημία του Salzburg απέδωσε με εκφραστικότητα, δεξιοτεχνία και άψογο συγχρονισμό ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής και έργα των συνθετών: Haydn, Bach, Mozart, Grieg, Dvorak, Schubert και Δραγατάκη!

Οι νεαροί μουσικοί υπό την καθοδήγηση του μέντορα και καθηγητή τους κ. Χρήστου Κανέττη, συμμετείχαν στο Opus 2022 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ΕλληνοΑυστριακού Καλοκαιριού που διοργανώνεται υπό την Αιγίδα και εποπτεία της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα δίνει στους μαθητές του Μουσικού Πανεπιστημίου του Salzburg την ευκαιρία να συμμετέχουν σε σημαντικές συναυλίες, προάγει τις συνεργασίες αλλά και τη δημιουργική συνδιαλλαγή μεταξύ των μελών της ορχήστρας” αναφέρει ο δήμος ο οποίος τονίζει πως στοχεύει στην επέκταση της συνεργασίας του με σημαντικούς φορείς του εξωτερικού, με σκοπό την αναβάθμιση της μουσικής παιδείας στην περιοχή!

Τη συναυλία παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο  Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Παπαθανασίου , ενώ το Loutraki Festival συνεχίζεται έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ