Να περιληφθεί ξανά η Πελοπόννησος  στις διαδρομές του «Ράλλυ Ακρόπολις» ζητά η Περιφέρεια Πελοποννήσου –  Συνάντηση Δήμα – Νίκα στην Αθήνα

φωτογραφία απο την συνάντηση Δήμα - Νίκα για το Ράλι Ακρόπολις

Συνάντηση με τον Κορίνθιο Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, αρμόδιο για την Έρευνα και την Τεχνολογία είχε χθες στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Οι δύο άνδρες , σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Π.Π, συζήτησαν σημαντικά θέματα της Περιφέρειάς  μας , όπως το Ταμείο Ανάκαμψης και η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε αυτό.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η επανάκαμψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του “Ράλι Ακρίπολις”. Η τελευταία φορά που η διοργάνωση περιελάμβανε διαδρομές στην Πελοπόννησο ήταν το 2013, όπως αναφέρει η Περιφέρεια.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί σε τηλεδιάσκεψη που  θα έχουν αύριο Παρασκευή ο Περιφερειάρχης και ο Υφυπουργός με τους δημάρχους.

Ο κος Νίκας δήλωσε κατ’ αρχάς θετικός στην προοπτική αυτή που θα προβάλει την Περιφέρεια σε όλον τον κόσμο.

Για το πρώτο θέμα ο Π. Νίκας θα έχει σύντομα συνάντηση και με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική και υπεύθυνο για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ