Ντόναλντ Τράμπ για κορωνοϊό : «Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει πάνω σας. Μην τον φοβάστε»

Μετά την βόλτα με μάσκα μέσα αυτοκίνητο , γύρω από το στρατιωτικό νοσοκομείο, που προκάλεσε αντιδράσεις, η εμφάνιση στο Λευκό Οίκο χωρίς μάσκα προκάλεσε νέες και πιο σφοδρές αντιδράσεις. Ο λόγος φυσικά για τον Αμερικανό πρόεδρο . Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε νέες επικρίσεις σήμερα αφού έβγαλε τη μάσκα του μόλις επέστρεψε στον Λευκό Οίκο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αφού μολύνθηκε από κοροναϊό και κάλεσε τους Αμερικανούς να μην φοβούνται την Covid-19. Τα λόγια του  ήταν: «Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει πάνω σας. Μην τον φοβάστε». Να σημειωθεί πως από τη νόσο  έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 209.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ έφτασε στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα και κατέβηκε από το ελικόπτερό του Marine One φορώντας μια λευκή, χειρουργική μάσκα, την οποία όμως έβγαλε όταν έφτασε στο μπαλκόνι της νότιας εισόδου του κτιρίου για να χαιρετίσει τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

«Είμαι καλύτερα και ίσως έχω ανοσία, δεν το γνωρίζω», πρόσθεσε. «Βγείτε έξω. Να είστε προσεκτικοί», τόνισε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, όσες ώρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο δέχθηκε θεραπεία για  τον κορωνοϊό με διάφορα φάρμακα  ενώ τον παρακολουθεί μια στρατιά γιατρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ