Ν. Ταγαράς: “Το 2023 προβλέπεται κομβικής σημασίας χρονιά για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας και κατά συνέπεια της Κορινθίας μας”

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO) παρέστη και μίλησε και ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έχει συγκεντρώσει τους ενδιαφερόμενους φορείς τουρισμού της ευρύτερης περιοχής από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, με κοινό στόχο, την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή του Δήμου.

Μετά από μία πολύ καλή τουριστική περίοδο, το 2023 προβλέπεται κομβικής σημασίας χρονιά για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας και κατά συνέπεια της Κορινθίας μας.

Το Λουτράκι, η Περαχώρα, οι Άγιοι Θεοδώροι και η ευρύτερη περιοχή του Ισθμού, βρίσκονται κοντά στην Αθήνα. Με κατάλληλους τρόπους τουριστικής προβολής και προώθησης, μπορούν να αναδειχθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, οι νέες τουριστικές επενδύσεις που έχουν δημιουργηθεί και να γίνουν ταξιδιωτικοί προορισμοί που θα προσφέρουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ