Ξεκίνησαν την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης στην Δ.Ε Άσσου –Λεχαίου – Δήμαρχος: “Κάνουμε σήμερα το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται”

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την αντικατάσταση του δικτύου αμιάντου και παλαιού δικτύου νερού στην Δ.Ε Άσσου –Λεχαίου.

Τα έργα, χρόνια απαίτηση των κατοίκων της περιοχής, επανεκκίνησαν αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που τα είχαν οδηγήσει σε τέλμα και θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα, όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή.

Στην σημερινή έναρξη παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος , ο εργολάβος και ο Δ/ντής της Δ.Ε.Υ.ΑΚ

«Κάνουμε σήμερα το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται ώστε να υδροδοτήσουμε με πόσιμο, υψηλής ποιότητας νερό από την Στυμφαλία τις περιοχές Άσσου, Λεχαίου και Περιγιαλίου. Η αντικατάσταση του παλαιού δικτύου θα μας δώσει ένα νέο, σύγχρονο και ασφαλές δίκτυο το οποίο είναι προϋπόθεση για την υδροδότηση της περιοχής από την Στυμφαλία» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων από το σημείο κάνοντας λόγο για μια σπουδαία ημέρα για το Δήμο και την περιοχή.

«Ο περιορισμός των διαρροών που καταγράφονται έως σήμερα στο δίκτυο εξαιτίας της χρήσης που γίνεται για άρδευση αλλά και η αύξηση των ποσοτήτων που έρχονται από την Στυμφαλία, είναι οι δυο ακόμα προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν με την υλοποίηση τους ,οι κάτοικοι της ΔΕ Άσσου -Λεχαίου να έχουν στις βρύσες τους πόσιμο νερό σε μόνιμη βάση.»  τονίστηκε ακόμη . «Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την ύδρευση-αποχέτευση όλης της περιοχής» κατέληξε ο Δήμαρχος διαβεβαιώνοντας το τοπικό συμβούλιο το οποίο παρίστατο πως η δημοτική Αρχή έχει σε προτεραιότητα τα συγκεκριμένα έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ