Ξεκινά το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης βετεράνων – Γ. Γκιώνης: «Είναι τιμή να φιλοξενούμε στο Λουτράκι μια μεγάλη διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς”

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης βετεράνων,ξεκινά σήμερα το απόγευμα στις 5, στο Λουτράκι . Η  διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 του μήνα.

 Χθες δόθηκε  συνέντευξη Τύπου, στην οποία μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και ο Σπύρος Καραβούλης πρόεδρος της SportCamp AE, η οποία είναι ο φορέας υλοποίησης των αγώνων.

Μίλησαν επίσης, ο Εφορος της Ομοσπονδίας Πάλης Βασίλης Νικολαΐδης, ο αντιδήμαρχος Σάκης Παπαθανασίου, ο πρωταθλητής Ελλάδας Ηλίας Μπούκης και ο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος.

Εν τω μεταξύ σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος θα δώσει το παρών στην τελετή έναρξης στο Κλειστό Γυμναστήριο Γεώργιος Γαλανόπουλος, στο Λουτράκι, ο κος Γκιώνης δήλωσε: «Είναι τιμή για όλους μας να φιλοξενούμε στην πόλη του Λουτρακίου μια μεγάλη διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς, με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και την προσωπική άοκνη προσπάθεια του Υφυπουργού, φίλου και συμπαραστάτη Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ