Οικογένειες και μοναχικούς συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ανακούφισε και αυτές τις γιορτές με τρόφιμα ο Δήμος Σικυωνίων

Και αυτές τις γιορτινές ημέρες ο Δήμος Σικυωνίων και η Κοινωνική του Υπηρεσία έδειξε την ανθρωπιά του στους  συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στις αρχές Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία για το 2021 διανομή προϊόντων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ. Τη διανομή επιμελήθηκε όπως πάντα το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Σικυωνίων και οι ωφελούμενες οικογένειες ξεπέρασαν τις 430. Οι δικαιούχοι παρέλαβαν κρέας (βόειο, χοιρινό και κοτόπουλο), ελαιόλαδο, όσπρια (φασόλια), λάχανο, ζάχαρη, τυρί φέτα, ζυμαρικά, χυμός τομάτας, γάλα εβαπορέ, είδη βρεφικής διατροφής και φροντίδας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά.

Ακολούθησε, πριν το τραπέζι των Χριστουγέννων, στις 21 Δεκεμβρίου, διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σικυωνίων. Η δράση αφορούσε στην ενίσχυση των δικαιούχων νοικοκυριών με τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζάχαρη, γάλα, φακές, φασόλια, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι) και κατεψυγμένα.

Επίσης την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 έγινε άλλη μία διανομή σε πάνω από 70 νοικοκυριά τα οποία ενόψει του πρωτοχρονιάτικου εορταστικού τραπεζιού, ενισχύθηκαν και με νωπό κρέας.

Ο δήμαρχος  Σπύρος Σταματόπουλος εξέφρασε για άλλη μια φορά την ικανοποίησή του για την άψογη λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου και ιδίως του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ανακουφίζει και υποστηρίζει τους αδύναμους πολίτες της περιοχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ