Οι Περιφερειάρχες συζήτησαν με τον Θ. Σκυλακάκη την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των Περιφερειών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στο ΕΣΠΑ

φωτο αρχείου

Θέματα που αφορούν την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των Περιφερειών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στο ΕΣΠΑ αφορούσε η τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχε  την Πέμπτη, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και οι λοιποί ομόλογοί του -στο  Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ)- με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη αρμόδιο για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο.

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια σε ανακοίνωσή της χθες Παρασκευή, «όπως τονίστηκε από την πλευρά της ΕΝΠΕ τίθεται ζήτημα συνέπειας των Περιφερειών απέναντι στους κατασκευαστές, δεδομένου ότι αύριο Παρασκευή αποστέλλονται από τις Περιφέρειες οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Στη σύσκεψη πάντως διεφάνη ότι υπάρχει προοπτική να ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα, ενώ θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη 9 Νοεμβρίου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ