Ομάδα Εθελοντών θέλει να φτιάξει ο Δήμος Νεμέας και καλεί όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχωρά ο Δήμος Νεμέας , που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι:

“Ο Δήμος Νεμέας στοχεύει στην ίδρυση ομάδας εθελοντών με απώτερο σκοπό από τη μια πλευρά την προσφορά στο Δήμο σε δύσκολες περιόδους ,είτε λόγω φυσικών φαινομένων είτε λόγω έκτακτων συνθηκών και αφετέρου την ενεργοποίηση των πολιτών στα πλαίσια συνεργασίας, συντονισμού, συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης με όλους τους πολίτες , προς όφελος των κατοίκων του Δήμου.
Θέλουμε οι εθελοντικές οργανώσεις να λειτουργήσουν με αυτονομία και αυτοτέλεια, ενώ από την άλλη πλευρά, οι μεμονωμένοι εθελοντές να βρουν ένα πλαίσιο δράσεων όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και η δραστηριότητά τους να είναι οργανωμένη με συγκεκριμένα καθήκοντα ,όπως συμμετοχή στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, φυσικών φαινομένων, αναδασώσεις, εξωραϊσμό με στόχο την ανάδειξη τοπίων της περιοχής μας κ.α.
Η παρουσία όλων μας σε τέτοιες δράσεις είναι πολύ σημαντική και η ενεργοποίηση απέναντι στον τόπο μας είναι «επιβεβλημένη».
Καλούνται όλοι οι πολίτες ,που διακατέχονται από ευαισθησία και αγάπη για τη Νεμέα, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ. 2746 360118,ώστε να δημιουργηθεί ένας Σύλλογος Εθελοντών καταστατικά κατοχυρωμένος.
Με την πλήρη οργάνωση των δράσεων θα επιτύχουμε την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη συνοχή που όλοι οραματιζόμαστε και αξίζουμε.

Ο Δήμαρχος Νεμέας 

Κωνσταντίνος Φρούσιος”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ