Ομελέτα ψητή

Υλικά

  • 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • · 3 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • · 1 κουταλάκι αποξηραμένος βασιλικός
  • · 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • · 1 κουταλιά ζάχαρη
  • · 10 αυγά
  • · 3 κουταλιές γάλα εβαπορέ
  • · 4 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
  • · Αλάτι
  • ·  Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες, αφαιρούμε τους σπόρους και τις στραγγίζεουμε λίγο.
  2. Αλείφουμε με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse ένα ταψί περίπου 22 εκατοστών και στρώνουμε τον πάτο του με τις ντομάτες. Τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, πιπέρι, το βασιλικό, τη ρίγανη, τη ζάχαρη και 1 κουταλιά Βιτάμ Culinesse και ψήνουμε τις ντομάτες, μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους, στους 200°C για 10 λεπτά περίπου.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και τα ρίχνουμε επάνω στις ντομάτες.
  4. Ψήνουμε την ομελέτα για 25 λεπτά περίπου. Περίπου 5 λεπτά πριν τη βγάλουμε από το φούρνο, τη βάζουμε κάτω από ζεστό grill να γκρατιναριστεί στην επιφάνεια.

Vitam.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ