Ουσιαστικότερη παρέμβαση ζήτησε ο Δήμος Κορινθίων από την Νίκη Κεραμέως για τις αυξημένες ανάγκες των σχολείων στην καθαριότητα

Ένα από τα θέματα που τόνισε η Δημοτική Αρχή Κορινθίων στην Υπουργό Παιδείας , κατά τη επίσκεψή της στην Κόρινθο, την περασμένη Παρασκευή ήταν  το ζήτημα της καθαριότητας και των αυξημένων αναγκών  στα σχολεία ζητώντας την ουσιαστικότερη παρέμβαση του Υπουργείου προκειμένου να κατορθώσουν οι μονάδες να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες και να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η κατάσταση στα σχολεία όλης της χώρας είναι πολύ δύσκολη λόγω του κορωνοϊού και οι Δήμοι καλούνται μέσω των Δ/νσεων Εκπαίδευσης να ανταποκριθούν στις αυξημένες, σε σχέση  με άλλες χρονιές, απαιτήσεις.

Η Υπουργός αναγνώρισε το έργο που επιτελεί και η αυτοδιοίκηση στην Εκπαίδευση και λειτουργία των σχολείων ειδικά την φετινή ιδιαίτερη χρονιά.  Και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου.  Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού  Ευάγγελος Παπαιωάννου  σημείωσε την προσπάθεια που έγινε από πλευράς δήμου εκπαιδευτικών αλλά και γονέων έθιξε στην Υπουργό  το συγκεκριμμένο ζήτημα .  «Διασφαλίζουμε στην φετινή δύσκολη χρονιά 2 αγαθά, την εκπαίδευση γιατί τα παιδιά μας πρέπει να είναι στα σχολεία αλλά και την Υγεία τηρώντας στο ακέραιο τις οδηγίες των ειδικών και ενισχύοντας τις μονάδες με ότι είναι απαραίτητο»  είπε η κ. Κεραμέως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ