Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς  επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Νεμέας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Γκιολή

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς  επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Νεμέας, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή.  Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στις επισκέψεις του σε δημόσιες υγειονομικές δομές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που κάνει ο κος Χρονάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον χώρο του Κέντρου Υγείας οι δύο αντιπεριφερειάρχες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το ιατρικό και το λοιπό προσωπικό για τα θέματα που αφορούν στην λειτουργία του Κέντρου και για τις ανάγκες που υπάρχουν στις κτηριακές υποδομές αλλά και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Οι γιατροί του Κέντρου, αναφέρει η Περιφέρεια,  ζήτησαν τη συνδρομή της για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και έγινε αναφορά για το πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ευρωπαϊκοί πόροι.

Από την πλευρά του ο Αγγ. Χρονάς τόνισε, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, η οποία κρίνεται πολύ σημαντική, όπως φάνηκε και στη διάρκεια της πανδημίας, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Οι επαφές και οι συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη με φορείς της Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχιστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ