Ο Γιώργος Γκιώνης στη συνάντηση των Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων στο Επιμελητήριο

 Στην ενημερωτική συνάντηση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων που έλαβε χώρα το Σάββατο το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Κορινθίας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος  Γκιώνης.

Σκοπός της συνάντησης όπως είπε ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γόγολας, ήταν η ανάληψη του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου και η όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της χειμερινής εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (Βασιλοκλούρα-Μπουκβάλα 2021) και της συμμετοχής του Συλλόγου στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ‘21.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Μουτσιάνα, η βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ