Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων προετοιμάζεται για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και ζητά προτάσεις  για τις επετειακές εκδηλώσεις”

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγραμματισμού δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος καλεί όλους τους φορείς και τους συλλόγους να καταθέσουν τις προτάσεις τους που «θα αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου και θα αποτελούν οδηγό για την ιστορία του μέλλοντος.». Αναφέρει ο Δήμος σχετικά:

«Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συμμετοχής των συλλόγων στη διαμόρφωση και υλοποίηση δράσεων πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, οποιαδήποτε πρόταση αναδεικνύει τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Δήμος μας και η ευρύτερη περιοχή στην Ελληνική Επανάσταση, καθώς και τα γεγονότα και τις προσωπικότητες που σημάδεψαν τη διαδρομή μέχρι την απελευθέρωση, είναι ευπρόσδεκτη.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν, μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους, ιδέες ή σημαντικές πληροφορίες και καταγραφές, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, έως τις 10 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη στο info@loutraki.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2744360129.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες με τη συνεργασία του Δήμου, των δημοτών και των φορέων, καθίστανται αναγκαίες προκειμένου μέσω των επετειακών εκδηλώσεων να αναδειχθεί η τοπική συμβολή στην Ελληνική Επανάσταση και την Απελευθέρωση και να δημιουργηθεί μια αξιόλογη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Να σημειωθεί πως, όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με τα μέτρα ασφαλείας που διαμορφώνει η υγειονομική πανδημία του Covid-19 και θα προσαρμοστούν ανάλογα με την περίοδο υλοποίησης, ενώ παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις με ή χωρίς κοινό και να τις μαγνητοσκοπήσουμε, ώστε να μπορέσει το κοινό να τις παρακολουθήσει διαδικτυακά.»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ