Ο Δήμος Νεμέας θα αντικαταστήσει τα “γερασμένα” οχήματά του μέσα από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Ο Δήμος Νεμέας κατέθεσε  την ολοκληρωμένη πρότασης με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων του Δήμου Νεμέας» στο αναπτυξιακό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.
Η πρόταση αξιολογήθηκε ως άρτια και ώριμη για την υλοποίησή της και πήρε ένταξη στις 26/7/2021, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος στην σελίδα του στο F. Εκεί αναφέρει επίσης:
“Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 573.806,28€ και περιλαμβάνει την προμήθεια των κάτωθι οχημάτων και υποστηρικτικού εξοπλισμού: ένα(1) ηλεκτρικό σάρωθρο, ένα (1) ηλεκτρικό ανατρεπόμενο όχημα, ένα (1) ηλεκτρικό μικρό pick-up,δυο (2) ηλεκτρικά VAN με εξοπλισμό κινητού συνεργείου, ένα (1) ηλεκτρικό όχημα τύπου SUV,ένα (1) ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο, επτά (7) σταθμοί φόρτισης για τη φόρτιση των υπό προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων.
Η υλοποίηση αυτής της πρότασης είναι μια ευκαιρία ν’ αντικατασταθούν ορισμένα «γερασμένα» οχήματα του Δήμου μας αλλά και να ενισχύσουμε το στόλο μας βελτιώνοντας χρόνιες αδυναμίες ,αφού υπάρχουν εργαζόμενοι σε εξωτερικές εργασίες ,που αναγκάζονται σήμερα να κινούνται με τα ιδιωτικά τους οχήματα.
Παράλληλα τα νέα οχήματα θα μπορούν να κινούνται οικονομικά , με ασφάλεια και κυρίως φιλικά προς το περιβάλλον.
Ο Δήμος Νεμέας μέσα από τις αγκυλώσεις που δημιούργησε η πανδημία και την υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας ,έχει καταφέρει να εντάξει ήδη 2 προτάσεις στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ,ύψους περίπου 2.500.000€ και αναμένεται η αξιολόγηση και των υπολοίπων προτάσεων ,που έχουν υποβληθεί.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ