Ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων κάνει απολογισμό της δράσης του το 2020  και …συνεχίζει

Τις  δράσεις του  την χρονιά που πέρασε απαριθμεί  μέσα από τον ετήσιο απολογισμό που μας απέστειλε ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων, ενώ ταυτόχρονα στέλνει το μήνυμά του … «Συνεχίζουμε» .Αναφέρει αναλυτικά:  

«Με το 2020 να είναι ήδη …παρελθόν , γίνεται μια συνοπτική  αναφορά της δράσης του Συλλόγου για το 2020 .

Μέσα σε όλη την χρονιά …

1.Προβάλαμε επαρκώς τα ΜΕΛΗ του Συλλόγου

  1. Όπως και το 2019 έτσι και το 2020 καταφέραμε να εκτινάξουμε την ημερήσια απήχηση της σελίδας του Συλλόγου στο κοινωνικό δίκτυο με ότι αυτό πρακτικά συνεπάγεται για την δωρεάν προβολή των καταστημάτων Μελών του Συλλόγου μέσα απο την σελίδα , την προβολή της δράσης και των θέσεων του Συλλόγου και τέλος την επιρροή του Συλλόγου . Μέσα στο χρόνο σημειώθηκαν μεγάλα αλλεπάλληλα ρεκόρ ημερήσιας απήχησης της σελίδας .
  2. Εκπροσωπήσαμε άξια τα ΜΕΛΗ , τον Σύλλογο μας , την πόλη μας , στην επιτροπή Τουρισμού του Δήμου μας , στα θεσμικά όργανα του Συλλόγου μας [ στο Επιμελητήριο Κορινθίας , την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου – Νοτιοδυτικής Ελλάδος – Ζακύνθου – Κεφαλληνίας και Ιθάκης , στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα ( Ε.Σ.Ε.Ε. ) .]
  3. Διεκδικήσαμε το δίκιο και τα συμφέροντα των μελών μας αλλά και γενικά της ελεύθερης επαγγελματικής απασχόλησης .
  4. Δώσαμε βάρος στην συναδελφικότητα και ενωθήκαμε σε κοινή δράση ενώνοντας την φωνή μας με άλλους Συλλόγους , στην δίκαιη διεκδίκηση των επαγγελματικών αιτημάτων μας με την απο κοινού έκδοση – κοινοποίηση αφίσας 4 Εμπορικών Συλλόγων του Νομού μας ( Ξυλοκάστρου – Βραχατίου – Λουτρακίου – Αγ. Θεοδωρων ) .
  5. Προβάλαμε τουριστικά την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο για την ανάπτυξη του τουρισμού της .Προσφέραμε στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων την τουριστική της προβολή όλο τον χρόνο , συμβάλοντας ετσι αποφασιστικά στην αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας και την συντήρηση της τουριστικής  φήμης της πόλης των Αγίων Θεοδώρων .Σκοπός της περσινής τουριστικής διαφήμισης του Συλλόγου ήταν να προβληθεί επαρκώς ο τουριστικός χαρακτήρας της πόλης και να διατηρηθεί η πόλη ως μια εκ των 3-4 πρώτων επιλογών για διακοπές ,θαλάσσια μπάνια , βόλτα , φαγητό , από τους κατοίκους της Αττικής , τονίζοντας παράλληλα το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει η πόλη των Αγίων Θεοδώρων να απέχει μόνο μια ώρα χρονικά  (οδικώς και σιδηροδρομικώς )  απο την Αθήνα  Η τουριστική προβολή έγινε μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο κοινωνικό δίκτυο  , με την παραγωγή :  α) τουριστικών βίντεο  β)  φωτογραφιών επαγγελματικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής απο διάφορα σημεία της πόλης .  Παράλληλα ο Σύλλογος μας κατέθεσε στην τουριστική του Δήμου , αναλυτικά τις προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη και τουριστική προβολή της πόλης των Αγίων Θεοδώρων .  Οι  ίδιες προτάσεις του Συλλόγου που κατατατέθηκαν στην τουριστική επιτροπή του Δήμου , στάλθηκαν ηλεκτρονικά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου .
  6. Ενημερώσαμε σε καθημερινή βάση μέσω αναρτήσεων στην σελίδα του Συλλόγου στο κοινωνικό δίκτυο , για όλες τις εξελίξεις στην αγορά και την νομολογία με την καθημερινή κοινοποιηση όλων των ενημερωτικών e mail που λάμβανε ο  Σύλλογος μας , απο τα θεσμικά Συλλογικά  όργανα του Συλλόγου ( Ομοσπονδία και Ε.Σ.Ε.Ε.) .
  7. Αφιερώθηκαν εκατοντάδες εργατο-ώρες δουλείας στον υπολογιστή , για την παραγωγή βίντεο και διαφημιστικών φωτογραφιών , για την προβολή της τοπικής αγοράς , της τουριστικής προβολής της πόλης και την προβολή των καταστημάτων των ΜΕΛΩΝ του Συλλόγου .
  8. Ενισχύσαμε χρηματικά το ταμείο του Συλλόγου μας με την συλλογή – είσπραξη των ετήσιων  οικονομικών  συνδρομές των μελών για το 2020 προς το ταμείο του Συλλόγου μας  9. Καταθέσαμε προτάσεις – προβλήματα – προβληματισμούς , για την λειτουργία της αγοράς σε τηλεδιασκέψεις που καλεστήκαμε απο την Ομοσπονδία   , το Επιμελητήριο  , Πολιτικό κόμμα ( επίπεδο Νομού)
  9. Καταθέσαμε τους προβληματισμούς της αγοράς ζωντανά σε τηλεοπτικά δελτία ( ΙΟΝΙΑΝ Channel ) , διαδικτυακή τηλεόραση εκπομπές & συνεντεύξεις ( Atnews)  , ραδιοφωνικά  ζωντάνα στον αέρα ( Ε.Ρ.Τ. )
  10. Εκπληρώσαμε τις ταμειακές υποχρεώσεις της ετήσιας χρηματικής συνδρομής του Συλλόγου ( Α + Β εξάμηνο )  μας απέναντι στην Ομοσπονδία μας .
  11. Ενισχύσαμε την πολιτιστική δράση στην πόλη μας – Χορηγία της εκδήλωσης του πετάγματος του χαρταετού Καθαρή Δευτέρα ( η εκδήλωση τελικά ακυρώθηκε λόγω Κορονοϊού ).
  12. Συμβάλαμε ενεργά , στην επικοινωνιακή  προώθηση των θέσεων και των δράσεων  της Ομοσπονδίας μας .
  13. Δώσαμε επικοινωνιακή ώθηση στον Σύλλογο και ταυτόχρονα αυξήσαμε το κύρος του , αφού κατά γενική παραδοχή κατατάσσεται σε εναν απο τους πιο δραστήριους Συλλόγους .
  14. Φροντίσαμε – συντηρήσαμε το γραφείο του Συλλόγου μας .
  15. Αυξήσαμε την αριθμητική δύναμη των μελών μας με την ένταξη και εγγραφή στον Σύλλογο 3 νέων καταστημάτων που άνοιξαν μέσα στο 2020 στην πόλη .
  16. Διαφημίσαμε απο την σελίδα του Συλλόγου την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων υγιεινής ( χρήση μάσκας – πλύσιμο χεριών με σαπούνι ) με διαφημιστικές εικόνες .
  17. Συμμετείχαμε κανονικά και καταθέσαμε τις προτάσεις και προβληματισμούς μας , δια μέσου του Προέδρου του Συλλόγου μας , στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου – Νοτιοδυτικής Ελλάδος – Ζακύνθου – Κεφαλληνίας και Ιθάκης που ήταν καλεσμένος να συμμετέχει ο Σύλλογος .
  1. Οπως και το 2019 συνεχίστηκε και το 2020 η πρωτοβουλία του Προέδρου του Συλλόγου μας για την ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστική προβολή των καταστημάτων των ΜΕΛΩΝ μέσα απο την σελίδα του Συλλόγου μας . Ειδικά για τα 3 νέα καταστήματα που άνοιξαν μέσα στο χρόνο και εγγράφηκαν μέλη , υπήρξε επιπλέον ενισχυμένη διαφημιστική προβολή μιας εβδομάδας περίπου όταν άνοιξαν , ώστε να μπορέσουν να γίνουν γρηγορότερα γνωστα στην τοπική κοινωνία και αυξήσουν έτσι γρηγορότερα  τον κύκλο των εργασιών τους .

Λόγω της εφαρμογής των περιοριστικών προληπτικών υγειονομικών  μέτρων  λόγω Κορονοϊού  δεν στάθηκε δυνατόν,  να υλοποιηθούν  κάποιες  δράσεις που είχε έγκαιρα  σχεδιάσει και προγραμματίσει η  Διοίκησης του Συλλόγου από το 2019 για να γίνουν κατά την διάρκεια όλου του  έτους 2020 .

Ωστόσο οι δράσεις αυτές παραμένουν ενεργές ως σχεδιασμός της Διοίκησης και όταν με το καλό  θα το επιτρέψουν οι συνθήκες και μπορέσει να  ομαλοποιηθεί η κατάσταση  ( παύση των περιοριστικών μέτρων )  αν το επιτρέπει ο χρόνος , τότε θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση τους.

Ως Διοίκηση και ως Σύλλογος , δύο χρόνια τώρα ( 2019 και 2020 ) υπο την παρούσα Διοίκηση ,   …αγωνιστήκαμε  , …εκπροσωπήσαμε , …τρέξαμε , …δουλέψαμε , …προτείναμε , για την διασφάλιση και προάσπιση  ως τώρα  των  επαγγελματικών  συμφερόντων  των μελών μας , αλλά και της εκπροσώπησης  συμφερόντων της τοπικής  & ευρείας γεωγραφικά επιχειρηματικότητας  .

Συνεχίζουμε ….

Εκ μέρους του Συλλόγου : Ο Πρόεδρος – Νικόλαος Θεοδοσάκης.

Αγ. Θεόδωροι  – 3 Ιανουαρίου 2021»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ