Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων ευχαριστεί την τοπική κοινωνία για την προτίμηση της την περίοδο των γιορτών

“Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ευχαριστεί την τοπική κοινωνία για την προτίμηση της την περίοδο των γιορτών στα καταστήματα και τους επαγγελματίες της πόλης των Αγίων Θεοδώρων
Ανακοίνωση 
 
“Ο Σύλλογος μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ όλους και όλες που στήριξαν με τις γιορτινές αγορές τους τα καταστήματα της πόλης μας και προτίμησαν τους τοπικούς επαγγελματίες .
Οι στιγμές που περνά η επιχειρηματικότητα γενικά στην Ελλάδα αλλά και στην πόλη μας, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων της κρίσης και των προληπτικών μέτρων με τον Κορωνοϊό , είναι πολύ δύσκολες για όλους και μόνο με την ενεργή ΕΜΠΡΑΚΤΗ συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας πρός τα καταστήματα της πόλης μας και την αλληλοστήριξη των επαγγελματιών μεταξύ μας , θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε καλύτερα και ευκολότερα όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση της υγειονομικής κρίσης που έχει άμεσο δυσμενή αντίκτυπο στην επιχειρηματικότητα σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής απασχόλησης .
Η αγορά της πόλης μας είναι στην ουσία …η “καρδιά” της πόλης .
Όσο πιο δυνατά… “χτυπά”… αυτή η καρδιά , τόσο …περισσότερο ζωντανή είναι και πόλη μας !
Οι χτύποι της “καρδιάς” όμως , για να υπάρχουν και να συνεχιστούν , χρειάζονται και την συμβολή… όλων μας !
Με την προτίμηση της τοπικής αγοράς τα χρήματα όλων μένουν στην πόλη μας και βοηθούν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας , που έμμεσα φέρνει… και την ανάπτυξη της πόλης μας .
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .
Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε την αγορά της πόλης μας
για τις γιορτινές αγορές σας ! – Καλή χρονιά !
 
Εκ μέρους του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος : Νικόλαος Θεοδοσάκης .”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ