Ο.Ε.ΕΣ.Π. : Περιέγραψαν στον Υφυπουργό την δυσχερή θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά εξέφρασαν την ελπίδα για καλύτερες ημέρες

Διαδικτυακή  συζήτηση είχαν  χθες ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαγενάς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.),  με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση προς τα Μ.Μ.Ε, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π. κατά την διάρκεια της εποικοδομητικής, όπως την χαρακτήρισαν , συζήτησης, κατέστησαν σαφές στον Υφυπουργό ότι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες βρίσκονται στα πρόθυρα κατάρρευσης και ζητούν ουσιαστικά μέτρα από την Κυβέρνηση τα οποία θα τους βοηθήσουν να επανακτήσουν την κανονικότητα στην ζωή τους αλλά και στις επιχειρήσεις τους ειδάλλως οι προοπτικές είναι δυσοίωνες και αρκετές από αυτές τις επιχειρήσεις θα βάλουν οριστικό λουκέτο.

Όπως επεσήμαναν, πολύ λίγοι επιχειρηματίες κατάφεραν να ενταχθούν σε προγράμματα και να λάβουν οικονομική βοήθεια αντιμετωπίζοντας τώρα τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει άμεσα να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα για να στηριχθούν.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή τις ανάγκες και τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και διαβεβαίωσε ότι η πρόθεση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης είναι να παραμείνουμε όλοι όρθιοι, ζωντανοί περιμένοντας την επόμενη μέρα που θα έρθει η ανάκαμψη, η οποία, όπως υπογράμμισε, δεν θα αργήσει να έρθει. 

«Η αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αλλά και με τον Υφυπουργό προσωπικά θα συνεχιστεί προς όφελος όλων μας και είμαστε βέβαιοι  ότι η κοινή προσπάθεια για την εξεύρεση γρήγορων και ουσιαστικών λύσεων σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε για τον κλάδο μας θα έχει αποτελέσματα.» καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ